Osaajia rekrytoimassa:

Helppo ja kustannustehokas tapa rekrytoida uusia osaajia

eTalousPro-ohjelmassa yhdistyy käytännön työskentely yrityksessä sekä korkeatasoinen 16 päivän substanssikoulutus sähköisestä talous- ja palkkahallinnosta. Koulutus syventää hakijoilla jo entuudestaan olevaa osaamista ja antaa näin erinomaiset valmiudet työskentelyyn erilaisissa talous- tai palkkahallinnon tehtävissä. Kouluttajina toimivat Eduhouse Oy:n asiantuntijat.

Ohjelman kautta saatte motivoituneen työntekijän, jolla on ajantasainen osaaminen ja halu kasvaa etsimäksenne tekijäksi.

eTalousPron avulla:

  • Säästätte aikaa – Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja esittelemme tarpeeseenne sopivimmat hakijat. Teette itse lopullisen valinnan ja sitoudutte ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
  • Vähennätte rekrytoinnin riskejä ja kustannuksia – ohjelman ajaksi solmitaan 6 kk koulutussopimus, jonka jälkeen teillä on mahdollisuus palkata henkilö ilman lisäkustannuksia.
  • Saatte uutta osaamista – Valitsemanne henkilö työskentelee ohjelman ajan kokopäiväisesti yrityksessänne ja saa samalla laadukkaan ja kattavan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelman päättyessä käytettävissänne on sitoutunut, perehdytetty ja koulutettu osaaja.

Kustannukset

  • 1500 € perusmaksu + 1100 €/koulutuskuukausi (6 kk yhteensä 8100€ + alv 24 %) sisältäen kokopäiväisesti työskentelevän henkilön sekä asiantuntijakoulutuksen.
  • Ei kuluja ennen kuin olemme löytäneet teille sopivan henkilön, jonka haluatte valita työskentelemään teillä.

Hakijoiden valintaprosessi on parhaillaan käynnissä. Ottakaa yhteyttä, niin käydään yhdessä läpi osaajatarpeenne.

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää:
Emma Saaranen
Projektikoordinaattori Soittoaika maanantaisin ja tiistaisin
050 355 4142

Yritys, kysy lisää:
Kirsi Havu
Team Leader
050 444 9157

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy