Jätä yhteydenottopyyntö

Osaajia rekrytoimassa:

Etsittekö motivoituneita sähköisen talous- ja palkkahallinnon osaajia?

Onko suunnitelmissanne löytää uusia, motivoituneita taloushallinnon osaajia? Tuntuuko haasteelliselta löytää oikealla asenteella ja ajantasaisella osaamisella varustettuja asiantuntijoita?

Sähköisen talous- ja palkkahallinnon koulutusohjelmamme eTalousPro yhdistää motivoituneet taloushallinnon tekijät ja alan rekrytoivat yritykset.

eTalousPro-ohjelma on toteutettu jo 20 kertaa, ja sen kautta on rekrytoitu jo 300 uutta osaajaa sähköisen talous- ja palkkahallinnon erilaisiin tehtäviin. Ohjelman kautta monet tilitoimistot ja eri toimialojen yritykset ovat löytäneet kaipaamansa kirjanpitäjän, palkanlaskijan, talousassistentin, controllerin tai sovelluskonsultin.

eTalousPro pähkinänkuoressa:

  • eTalousPro on tehokas ja joustava väylä löytää motivoituneita ja kehittymishaluisia uusia osaajia motivoituneen ja kehittymishaluisen henkilön sähköisen talous- ja palkkahallinnon tehtäviin.
  • Valitsemanne henkilö työskentelee yrityksessänne käytännön työtehtävissä ja saa työskentelyn ohessa 20 päivän syventävän asiantuntijakoulutuksen eri sähköisen talous- ja palkkahallinnon teemoista.
  • Koulutuksen aikana työnantajalle ei vielä synny palkanmaksuvelvoitetta, sillä valitun henkilön kanssa solmitaan ensin koulutussopimus.
  • Huolehdimme teille potentiaalisten kandidaattien esivalinnasta ja yhdessä voimme löytää sopivimman osaajan tarpeisiinne.
  • Yrityksenne tekee aina lopullisen valinnan ja sitoudutte ohjelmaan vasta siinä vaiheessa, kun sopiva osaaja on löytynyt!

Miksi rekrytointi eTalousPron kautta kannattaa?

  1. Säästätte aikaa: Huolehdimme esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat, evaluoidut kandidaatit. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan ja sitoutuu ohjelmaan vasta jos/kun teille löytyy sopiva osaaja.
  2. Riskitön ja taloudellinen ratkaisu: Rekrytoiva koulutusohjelma on riskittömämpi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto rekrytointiin. Valitun henkilön ja yrityksen välille solmitaan ohjelman ajaksi koulutussopimus.
  3. Kaivattu lisäresurssi ajantasaisella osaamisella: Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ohjelman aikana ja osallistuu siinä ohessa asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen
  4. Ohjelman päätteeksi sitoutunut ja motivoitunut valmis osaaja: Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen varmoin mielin ja ilman lisäkustannuksia. eTalousPro on siten myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen ja sitouttaa sopiva henkilö tehtäviin jo ohjelman aikana.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kirsi Havu, puh. 050 444 9157, kirsi.havu@saranen.fi

www.saranen.fi

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä
Yritys, kysy lisää:
Kirsi Havu
Team Leader
050 444 9157

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy