Osaajia rekrytoimassa:

Digitaalisen taloushallinnon osaajia oikealla asenteella

Sähköinen taloushallinto on täällä ja siksi monien tilitoimistojen palvelutarjonta sekä toisaalta henkilöstön osaamisvaatimukset ovat muuttuneet voimakkaasti digitalisaation myötä.

Tikon yhdessä Saranen Consultingin kanssa tarjoaa asiakasyrityksilleen mahdollisuuden löytää riveihinsä uusia osaajia, joissa yhdistyy kiinnostus sähköisiä työkaluja kohtaan, asiakaslähtöinen asenne ja valmiudet menestyä vaativassakin talous- ja palkkahallinnon asiantuntijatyössä.

eTalousPro – väylä onnistuneisiin rekrytointeihin

Kuusi kuukautta kestävän eTalousPro-ohjelman kautta yrityksenne voi kasvattaa ja rekrytoida juuri oikeanlaisen tekijän, jolla on motivaatiota ja halu sitoutua työhönsä. Jos teille kaivataan sähköisen talous- tai palkkahallinnon Tikon-taitajaa, niin autamme mielellämme sopivan henkilön etsimisessä laajasta hakijajoukostamme.

Koulutusohjelman aikana valitsemanne henkilö työskentelee yrityksessänne käytännön työtehtävissä ja saa työskentelyn ohessa noin 20 päivän syventävän koulutuksen sähköisestä talous- ja palkkahallinnosta sekä Tikonin järjestelmistä. Koulutus syventää ja päivittää osallistujien aiempaa ammattitaitoa sekä antaa valmiudet kehittyä monenlaisiin talous- ja palkkahallinnon tehtäviin.

Ohjelman kautta voitte löytää kehittymishaluisia henkilöitä esimerkiksi kirjanpitäjän, palkanlaskijan, reskontranhoitajan, Tikon-pääkäyttäjän tai – sovellustuen tehtäviin.

Vastaavien koulutusohjelmien kautta on tehty jo yli 200 onnistunutta talous- ja palkkahallinnon rekrytointia, ja mukana olleet yritykset ovat kokeneet sen toimivaksi väyläksi löytää heille persoonaltaan ja valmiuksiltaan oikeanlaisia, pitkäaikaisia työntekijöitä.

Miksi rekrytoida eTalousPron kautta?

  1. Säästätte aikaa: Huolehdimme kandidaattien esivalinnasta satojen hakijoiden joukosta ja ehdotamme tarpeeseenne sopivimmat ehdokkaat. Huomioimme toiveenne henkilön aiemmasta työkokemus- ja koulutustaustasta ja omien haastatteluidemme ohella tarkistamme hakijan suositukset. Yrityksenne tekee lopullisen valinnan sopivasta osaajasta.
  2. Riskittömämpi ja kustannuksiltaan maltillisempi ratkaisu: Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pystytte ensin kuuden kuukauden ajan vakuuttumaan henkilön kehittymisestä sekä istuvuudesta porukkaanne. Taloudellisesta näkökulmasta koulutusohjelma on suoraa rekrytointia edullisempi, sillä palkanmaksuvelvoitetta ei ohjelman aikana ole. Valitun henkilön ja yrityksen välille solmitaan ohjelman ajaksi koulutussopimus.
  3. Kaivattu lisäresurssi ajantasaisella osaamisella: Valitsemanne henkilö työskentelee kokopäiväisesti yrityksessänne ja pääsee oppimaan työtehtävät suoraan käytännön kautta. Lisäksi hän osallistuu asiantuntijoiden pitämään kattavaan koulutukseen sähköisen talous- ja palkkahallinnon substanssista sekä Tikonin järjestelmistä.
  4. Lopputuloksena sitoutunut ja motivoitunut valmis osaaja: Ohjelman jälkeen teillä on valmiiksi perehdytetty ja koulutettu osaaja, jonka kanssa voitte solmia työsuhteen ilman lisäkustannuksia. eTalousPro on näin ollen myös hyvä tapa valmistautua tulevaan tarpeeseen ja sitouttaa sopiva henkilö tehtäviin jo ohjelman aikana.

Kokonaiskustannukset

  • 1 500 € perusmaksu + 1 100 €/kuukausi (alv. 0 %)
  • Osallistujat saavat ohjelman aikana tilanteensa mukaista työttömysturvaa

 

Yhteistyössä Tikon ja Saranen Consulting

Tikon on eturivin yritys taloushallinnon sähköisissä prosesseissa ja asiakasyritystensä liiketoiminnan virtaviivaistamisessa. Jaamme yhteisen halun auttaa tilitoimistoja kasvamaan ja kehittymään digitalisaation vanavedessä. Saranen Consultingin kautta on jo vuosikymmenen ajan rekrytoitu kiiteltyjä ja osaavia talous- ja palkkahallinnon tekijöitä. Annamme tilitoimistojen keskittyä ydintoimintaansa ja asiakkaiden palveluun – me tarjoamme siihen tehokkaat järjestelmät sekä osaavat uudet tekijät.

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Mikko Myllykoski, p. 0400 526 227

 

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää:
Emma Saaranen
Projektikoordinaattori Soittoaika maanantaisin ja tiistaisin
050 355 4142

Yritys, kysy lisää:
Kirsi Havu
Team Leader
050 444 9157

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy