Osaajia rekrytoimassa:

 

 

 

 

 

 

YAP Solutions Oy haluaa olla asiakastoimialojensa IT-ratkaisuiden suunnannäyttäjä, jonka toiminta-ajatuksena ovat tehokkuus, toimintavarmuus sekä kasvu. Kilpailuetuinamme ovat erityisesti kokonaisratkaisut, toimialaosaaminen ja asiakaspalvelu. Yrityksessämme työskentelee noin 70 huippuosaajaa ja haemme nyt asiakkaallemme YAP Solutionsille

Hallinnon assistenttia

Etsimme joukkoomme omatoimista ja innostunutta uutta osaajaa monipuolisiin hallinnon tehtäviin. Nautit asioiden aikaansaamisesta, muiden auttamisesta ja tartut itsenäisesti toimeen iloisin mielin. Hahmotat ja hallitset prioriteetit ja pystyt pitämään monta palloa samaan aikaan ilmassa, mutta eniten meille merkitsee asenteesi ja motivaatiosi. Tunnistitko itsesi? Saatat olla juuri kaipaamamme henkilö.

Hallinnon assistenttina huolehdit päivittäisistä toimistorutiineista ja toimit hallinnon asioissa ensisijaisena yhteyshenkilönä. Osallistut myös sisäiseen viestintään ja sisäisten tilaisuuksien järjestämiseen. Roolissa pääset toimimaan laajasti yhteistyössä henkilöstön, johdon ja eri yhteistyötahojen kanssa. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen, ja koulutusohjelman kautta pääset kehittämään omaa osaamistasi käytännön tekemisen ja koulutuspäivien kautta. Terävät hoksottimet, aktiivinen asenne ja hyvät yhteistyötaidot ovat tehtävässä valttikorttejasi.

Meillä YAP Solutionsilla pääset mukaan asiantuntemusta arvostavaan, tietoa jakavaan ja oppimiseen kannustavaan työyhteisöön. Panostamme työssä jaksamiseen: meillä on tekemisen meininkiä ja hyvä ilmapiiri sekä laajat henkilöstöedut. Tässä ympäristössä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja tehtävänkuvaasi.

Odotamme sinulta:

  • Kykyä ja halua hoitaa ja vastata monipuolisesta, muuttuvasta tehtäväkokonaisuudesta
  • Valmiuksia edistää ja hoitaa asioita eri sidosryhmien kanssa
  • Kiinnostusta hallinnollisiin IT-järjestelmiin

Eduksi katsotaan:

  • Kokemus ja/tai kiinnostus hoitaa henkilöstöhallintoon, viestintään tai taloushallintoon liittyviä avustavia tehtäviä
  • Aiempi kokemus itsenäisen ja monipuolisen tehtävän vastuullisesta hoitamisesta

Haku toteutetaan yhteistyössä Saranen Consulting kanssa ja eTalousPro-ohjelman kautta. Tutustu meihin tarkemmin https://www.yapsolutions.fi/ ja hae mukaan eTalousPro-ohjelmaan!

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää:
Emma Saaranen
Projektikoordinaattori Soittoaika maanantaisin ja tiistaisin
050 355 4142

Yritys, kysy lisää:
Kirsi Havu
Team Leader
050 444 9157

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy