Osaajia rekrytoimassa:

 

 

 

 

 

 

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 600 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Leivomme suomalaisten rakastamia leipiä kahdeksassa leipomossa eri puolilla Suomea ja tehtävänämme on vahvistaa leipomotoimialan elinvoimaisuutta Suomessa. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Taika ja Vaasan Kauratyynyt. Suomen lisäksi leivomme myös Baltian maissa. Omistajamme Lantmännen Unibaken kautta olemme osa ruotsalaisten maanviljelijöiden omistamaa Lantmännen-monialakonsernia, joka on yksi Euroopan suurimpia toimijoita bioenergia-, kone-, maatalous- ja elintarviketoimialalla. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 176 miljoonaa euroa.

Finance assistant, Vaasan Oy

Vaasan Oy hakee Helsingin pääkonttoriin taloushallinnon osaajaa tukemaan sekä kirjanpito- että controller-tiimejämme. Kuulut talouden organisaatioon ja raportoit tehtävässäsi Cluster Financial Controllerille. Tehtävä on määräaikainen syksyyn 2019 asti, jolloin ERP-järjestelmä pitäisi olla implementoitu Vaasanin yksiköissä.

Vastuullasi on koordinoida Vaasanin arkistointiprojektia ja arkistoida oikeudellisia asiakirjoja sekä sopimuksia konsernin uudessa työkalussa, jonka pääkäyttäjänä myös toimit. Vaasan Oy on ottamassa käyttöön uuden ERP-järjestelmän ensi vuoden aikana, ja tulet toimimaan projektissa lisäresurssina. Tuet kirjanpitotiimiä päivittäisissä rutiinitehtävissä ja toimit tarvittaessa myös heidän sijaisenaan. Lisäksi autat controller-tiimiä raportointitehtävissä ja tuet Cluster Financial Controlleria sisäisten kontrollien auditoinneissa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (KTK, tradenomi tai muu vastaava koulutus). Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä arvostetaan, mutta tärkeintä on oikea asenne! Oppiminen on sinulle mieluisaa ja helppoa ja työskentelet tehokkaasti. Luonteeltasi olet sosiaalinen tiimityöntekijä ja omaat hyvän paineensietokyvyn, olet joustava ja huolellinen. Olet toimeen tarttuva, koet myös rutiinityöt motivoivana ja mukaudut hyvin muutoksiin. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Tämän roolin jälkeen seuraava positio urapolullasi voisi olla Assistant controller tai kirjanpitäjä.

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää:
Emma Saaranen
Projektikoordinaattori Soittoaika maanantaisin ja tiistaisin
050 355 4142

Yritys, kysy lisää:
Kirsi Havu
Team Leader
050 444 9157

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy