Osaajia rekrytoimassa:

 

 

 

 

 

 


Globalisaatio, digitalisaatio ja kestävä kehitys muuttavat sekä kaupunkeja että ihmisiä. Siksi asumisenkin on muututtava. Visiomme mukaisesti kukoistavissa kaupungeissa asuu hyvinvoivia ihmisiä. Missiomme on mullistaa asuminen – tarjota asiakkaillemme enemmän kuin seinät. Suhtaudumme asumiseen intohimolla ja meillä on ainutlaatuinen kyky uudistua. Roolimme asuntomarkkinoilla on tarjota monipuolista asumista ja etsimme ennakkoluulottomasti keinoja tuottaa kohtuuhintaisia asuntoja. Kasvatamme tarjontaamme nopeimmin kasvavissa kaupungeissa: pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Tutustu meihin ja tule juttelemaan kanssamme: www.sato.fi, Facebook, Twitter, YouTube.

SATO Oyj on yksi Suomen johtavista vuokranantajista, jonka tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakaskokemus. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 25 700 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa. Asunto-omaisuutemme käypä arvo on noin 3,3 miljardia euroa ja palvelulupauksemme ”Koti kuten haluat”. Toimistomme sijaitsee Helsingin Käpylässä, aivan juna-aseman vieressä.

SATO Oyj:n Financial Services on osa yrityksen taloushallintoa ja sen vastuulla on SATOn konsernitilinpäätös, erillisyhtiöiden tilinpäätökset, maksuliikenne- ja reskontraprosessit sekä niiden kehittäminen. Etsimme nyt Financial Assistantia Process Development and Automation -tiimiin, joka vastaa yrityksen reskontra- ja maksuliikenneprosesseista sekä niiden kehittämisestä ja automatisoinnista.

Tulevan Financial Assistantin työtehtävät:

  • Ostoreskontraan liittyvien, selvitystä vaativien tilanteiden hoitaminen,
  • Maksuliikenne-tehtävissä avustaminen,
  • Toimistolle saapuvan taloushallinnon postin sekä yhteisten sähköpostikansioiden läpikäynti,
  • Yhteydenpito yhteistyökumppaneiden kanssa,
  • Yrityksen sisäinen, talouteen liittyvä asiakaspalvelu,
  • Muut taloushallintoon liittyvät avustavat tehtävät,
  • Lisäksi tavoitteena on laajentaa valittavan henkilön työnkuvaa osaamisen ja innokkuuden mukaan.

Eduksesi luetaan aiempi kokemus taloushallinnon avustavista tehtävistä, erityisesti ostoreskontran hoidosta, sekä kaupallinen koulutus. Tärkeintä kuitenkin on, että uskallat tarttua rohkeasti uusiin haasteisiin ja olet innokas oppimaan uutta. Valittava henkilö on päivittäin yhteydessä ostoreskontraamme hoitavaan, ulkomailla toimivaan yhteistyökumppaniimme, joten englannin kielitaito on välttämätön.

Sovit SATOlle, jos olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja iloinen tiimipelaaja, joka ei pelkää ottaa vastuuta. Pyrit hoitamaan annetut työtehtävät aina mahdollisimman hyvin ja uskallat kysyä apua haastavien tilanteiden hoidossa. Kykenet toimimaan osana tiimiä, mutta pystyt tarvittaessa myös työskentelemään itsenäisesti. Lisäksi tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa. Tehtävään valittava henkilö pääsee osaksi reipasta neljän hengen Process Development and Automation -tiimiä, jossa on vahva tekemisen meininki. Lisäksi olet paljon tekemisissä myös muiden taloushallinnon osastojen kanssa.

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää:
Emma Saaranen
Projektikoordinaattori Soittoaika maanantaisin ja tiistaisin
050 355 4142

Yritys, kysy lisää:
Kirsi Havu
Team Leader
050 444 9157

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy