Osaajia rekrytoimassa:

 

 

 

 

 

Ihmisen kokoinen tilipalvelu

HR-tilipalvelu on vuonna 2003 perustettu, auktorisoitu tilitoimisto. Tehtävämme on palvella asiakkaitamme ammattitaidolla tilitoimisto- sekä tilipalveluasioissa. Tarjontaamme kuuluu realiaikainen kirjanpito sekä sähköisen taloushallinnon palvelut.

Hoida sinä business, me hoidamme luvut!

Etsimme eTalousPro-ohjelman kautta kirjanpitäjää monipuolisiin tilitoimiston tehtäviin. Jos alla mainitut ominaisuudet resonoivat sinussa, saatat olla juuri hakemamme henkilö!

– Pidät numeroista ja koet kirjanpidon, verotuksen sekä palkanlaskennan haasteet omaksesi

– Omaat hyvän palveluasenteen ja sinulla on asenne kohdallaan etsiä uutta tietoa ja kehittyä alasi huippuosaajaksi

– osaat toimia osana tiimiä – annat tiimille oman panoksesi ja vastavuoroisesti tiimi auttaa sinua menestymään tehtävässäsi

– hallitset keskeiset sähköiset työvälineet (MS Office) ja mielellään jonkin taloushallintojärjestelmän

– Visma Fivaldin ja Visma Netvisorin osaaminen tai tunteminen katsotaan eduksi

Lue meistä lisää osoitteesta www.hr-tilipalvelu.fi

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää:
Emma Saaranen
Projektikoordinaattori Soittoaika maanantaisin ja tiistaisin
050 355 4142

Yritys, kysy lisää:
Kirsi Havu
Team Leader
050 444 9157

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy