Osaajia rekrytoimassa:

 

 

 

 

 

 


Olemme liiketoimintakriittisten tietojärjestelmäratkaisujen asiantuntijatalo täynnä alan huippuammattilaisia. Meillä asiakas on aina keskiössä. Työn teemme hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa.

Etsimme eTalousPro-koulutusohjelman kautta tiimimme vahvistukseksi toiminnallisia konsultteja, joiden tehtävänä on asiakkaan tavoitetilan mukaisten prosessien kuvaaminen ja vastaavan ratkaisun konfigurointi Oracle Financial Cloud tai Oracle HCM Cloud –sovelluksessa.

Millainen on etsimämme henkilö?

Arvostamme talous- tai henkilöstöhallinnon prosessien tuntemusta ja kokemusta sekä tietojärjestelmäratkaisuista että valmisohjelmistoista. Konsulttina liiketoiminnan ymmärtäminen on tärkeää, jotta pystyy ymmärtämään asiakkaan tavoitetilaa.

Pystyt esittämään asiakkaalle eri ratkaisuvaihtoehtoja sekä keskustelemaan eri vaihtoehtojen hyvistä ja huonoista puolista asiakkaan näkökulmasta. Lisäksi olet hyvä kuuntelija.

Tulet työskentelmään pilviratkaisujen parissa joustavassa tiimi-organisaatiossa ja saat itsellesi vastuuta kannettavaksi. Työssäsi sinua tukee tiimi kovia ammattilaisia, jotka auttavat sinua kehittymään alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Jos koet olevasi asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen ihminen, tulet toimeen nopeatempoisessa työympäristössä ja edellä mainittut tehtävänkuvaukset resonoivat sinussa, saatat olla meille juuri sopiva ehdokas.

Lue lisää meistä osoitteesta www.csolutor.fi

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää:
Emma Saaranen
Projektikoordinaattori Soittoaika maanantaisin ja tiistaisin
050 355 4142

Yritys, kysy lisää:
Kirsi Havu
Team Leader
050 444 9157

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy