Osaajia rekrytoimassa:

 

 

 

 

 

Tule kasvamaan sähköisen taloushallinnon monipuoliseksi ja moderniksi osaajaksi Accadolle!

Oletko taloushallinnon osaaja, joka on kiinnostunut sekä palkanlaskennasta että kirjanpidosta? Oletko kiinnostunut oppimaan lisää erityisesti taloushallinnon sähköisistä prosesseista?

Accado etsii nyt motivoitunutta ja innostunutta taloushallinnon modernia tekijää, jolla on halua oppia ja kehittyä monipuolisissa tehtävissä. Hakijalta toivotaan erityisesti kiinnostusta sähköisiin prosesseihin sekä valmiutta toimia luontevasti digitaalisessa ympäristössä. Voisit olla juuri etsimämme henkilö, jos hallitset MS Office -ohjelmien käytön, sinulla on hyvä suomenkielentaito ja pidät tarkkuutta vaativien tehtävien parissa työskentelystä.

Oy Accado Ab on vuonna 2010 perustettu uuden polven tilitoimisto ja talouden hallinnan kumppani, joka kulkee sähköistyvän taloushallinnon eturintamassa. Accadolla organisoidaan tekeminen tehokkaasti ja hyödynnetään parhaita taloushallinnon työkaluja sekä työmenetelmiä. Yrityksen vahvan ytimen muodostaa viiden hengen sähköisen taloushallinnon tiimi, joka työskentelee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Voisitko sinä olla juuri sopiva tekijä Accadolle? Katso lisää https://accado.fi/ ja hae mukaan koulutusohjelmaan!

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää:
Emma Saaranen
Projektikoordinaattori Soittoaika maanantaisin ja tiistaisin
050 355 4142

Yritys, kysy lisää:
Kirsi Havu
Team Leader
050 444 9157

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy