Osaajia rekrytoimassa:

 

 

 

 

 

 


Aboma Control Oy on vuonna 2012 perustettu kasvava, osaava ja aktiivinen taloushallinnon palveluita kehittävä tilitoimisto. Toimimme pääkaupunkiseudulla palvellen PK-sektorin asiakkaita valtakunnallisesti. Yrityksesi kirjanpito on meillä osaavissa käsissä. Meille on tunnusomaista asiakaslähtöinen ja joustava palveluasenne sekä säännöllinen yhteydenpito asiakkaisiimme.

Tarjoamme räätälöidysti talouskonsultointia, sijaispalvelua tai koko taloushallinnon ulkoistuspalvelua sisältäen kirjanpidon tilinpäätöksineen, palkanlaskennan, laskutuksen, johdon konsultoinnin ja tulosten analysoinnin sekä viranomaisyhteydenpidon. Olemme auktorisoitu tilitoimisto sekä Visma Netvisorin että Procountorin valtuutettu kumppani automatisoiduissa taloushallintojärjestelmissä. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemessä Innopoli 2:sen toimitiloissa tulevan länsimetron varrella.

Työtehtävät:

Asiakkaiden kirjanpitoa ja palkanlaskentaa osaamistason mukaisesti. Työn mukana voi kehittyä ammattilaiseksi.

Kuukausittaiset viranomais-ilmoitukset.

Osto ja myyntireskontra. Jotta pärjää työssä pitää ymmärtää numeroita ja tai olla kiinnostunut niistä. Pitää olla utelias jotta oppii uutta ja pitää olla halua oppia uutta.

Henkilönä sovit tiimiimme, jos olet oma-aloitteinen, innokas ja rohkea tarttumaan uusiin tehtäviin. Sinulle on luontaista laadukas palvelu ja halu huolehtia oman osaamisesi ajantasaisuudesta. Arvostamme erityisesti työhön paneutuvuutta, koska se luo pohjan pitkäaikaiselle asiakassuhteelle ja tarjoaa selkeää lisäarvoa asiakkaalle.

Tunnetko sopivan henkilön?
Suosittele sivustoa hänelle.
Yhteistyössä
Hakija, kysy lisää:
Emma Saaranen
Projektikoordinaattori Soittoaika maanantaisin ja tiistaisin
050 355 4142

Yritys, kysy lisää:
Kirsi Havu
Team Leader
050 444 9157

Osallistuneiden kokemuksia

”Hyvä tapa päästä työpaikkaan, jota en olisi itse osannut hakea”

”Olen ollut yli kymmenen vuotta töissä ohjelmistoalalla. Työttömäksi jäädessäni tuntui, että osaamiseni oli vanhentunut ja olin kiinnostunut työskentelemään eri alalla kuin ennen. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta pääsin töihin ohjelmistoratkaisuihin keskittyneeseen yritykseen, jossa teen pääasiassa tietokantakonversioita palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoon. Ohjelman koulutuksen tuomasta palkkahallinnon osaamisesta on paljon hyötyä työtehtävissäni, ja tuntuu, että työpaikka ja työtehtävät ovat juuri minulle sopivia.”

Elina Tähkäpää
Application Consultant
Mepco Oy

Yritysten kokemuksia

”Ohjelma on jopa ylittänyt odotuksemme”

"eTalousPro:n viehättävyys liittyy sen vaivattomuuteen ja alhaisempaan riskiin verrattuna itse toteutettuun rekrytointiin. eTalousPro:n isoimpia etuja oli löytää monimuotoisesta työnhakijakunnasta juuri meidän tarpeemme ja tavoitteemme parhaiten täyttävät kandidaatit. Tämä onnistui Saranen Consultingin osaavalla ja konsultoivalla otteella, joka sai meidät ulkoistetun rekrytoinnin skeptikotkin ilahdutettua.

Löysimme ohjelman kautta yritykseemme oppimisennälkäisen ja kunnianhimoisen taloushallintoasiantuntijan, jolle eTalousPro toimi hyvänä ammatillista osaamista kehittävänä ja asiantuntijatyöhön orientoivana jaksona.

Arvostan myös ohjelman yhteiskunnallisesti arvokasta agendaa: työllistymisen edistämistä tässä työnhakijoille haastavassa työmarkkinatilanteessa."

Mika Tuulos
Henkilöstöpäällikkö
Tilitoimisto EMU Oy